Hjemmesider wordpress 2

Din hjemmeside er det første indtryk dine kunder har til din virksomhed. Lad det ikke være det sidste

DKS Media er et web design firma placeret i syd Aarhus. Vi har fokus på at skabe professionelle og fremtidssikrede løsninger for vores kunder og gør vores bedste for at vores service skal ses som en investering og ikke et køb. Vi har en ære i at have tæt 1 til 1 kontakt med vores kunder og vi holder af at hjælpe særligt de mindre og nystartede virksomheder med at komme igang.

En professionel hjemmeside som både er smuk og fremtidssikret

Med en hjemmeside hos os får du en hjemmeside der skaber resultater. En hjemmeside der er smuk, simpel, professionel og som kan skabe dig det bedste førstehåndsindtryk. En DKS hjemmeside skræddersyes til dine behov og den hjælper dig med det vigtigste – At skaffe flere kunder.

Få en skræddersyet løsning

Vi tilbyder dig en skræddersyet løsning til netop dit firma og dine behov. Vi udarbejder en dybdegående analyse af dit website og hjælper dig med at sammensætte den bedste løsning for dig og din virksomhed.

Mobil og tablet optimeret

Flere og flere mennesker søger på nettet via deres smartphone og tablets – Faktisk kom mere end 30% af alt internetrafik fra mobile enheder i 2013. Hos DKS Media er du sikret en hjemmeside som både er mobiloptimeret og som ser fantastisk ud på mobil.

SEO Optimeret

En DKS Media hjemmeside er opsat med de nyeste og bedste SEO plugins. Din hjemmeside opbygges så søgemaskinerne kommer til at elske den og ligeså vil du. Når din hjemmeside er SEO optimeret vil du opleve flere besøgende/kunder og dermed også mere salg.

Professionelt CMS

Alle DKS Media hjemmesider opbygges i verdens mest brugte CMS system. Din hjemmeside er derfor både fremtidssikret, nem at redigere og mobilvenlig. Alt dette sikrer dig at din virksomhed får en endnu stærkere online tilstedeværelse.